Hurricane Spabad

Spa-6

Leter du etter et minimalistisk boblebad? Da er Hurricane Spabads massasjebad noe for deg!

Massasjebadene har kjemikaliefri rens. Dette får man til ved at rørene i badekarene. For deg som forbruker betyr det at du kan bade i vanlig badevann, du kan tilsette hva enn du ønsker i vannet uten å frykte at du ødelegger boblebadet.

Spabadene er designet og håndprodusert av Kjell Christensen. Hans bakgrunn er fra plastbransjen, og han jobbet i 7 år med å produsere båter. Denne erfaringen har han tatt videre i spabadene. Følgende er hentet fra Hurricane Spabads hjemmeside:

Materialkunnskapen om kompositt var avgjørende for å utvikle et dypere kar. Vannmassasje oppnås kun når kroppen er under vann. Med vakuumforming av Akryl blir dybden begrenset da platene ryker hvis de strekkes for mye. I kompositt er det ingen begrensing på hverken design eller dybde. Produksjon i kompositt er en kostbar og tidkrevende prosess, men gir et produkt med høy presisjon og styrke!

Massasjekarene finnes i tre serier, 2000, 3000 og 4000. 2000-serien er av et klassisk design med dobbelkrummede kurver. 3000-serien er mer minimalistisk, og med enkeltkrummede flater. I tillegg er 3000-serien dypere enn 2000-serien. 4000-serien blander 2000 og 3000-seriens design.

Det finnes totalt 10 ulike modeller, hvor hver modell leveres i et antall ulike varianter.

Vi opplever Hurricane Massasjebad som et godt high-end alternativ til de andre boblebad på markedet.

Vi anbefaler deg å velge et Hurricane Spabads massasjebad.

Hurricane Spabad on 27 October 2014 rated 5.0 of 5